Over Layered Products

Snelle oplossingen

voor actuele problemen

In de strijd tegen het coronavirus is Layered Products druk bezig met het ontwikkelen en produceren van producten ter voorkoming van verdere verspreiding.

Onze producten worden ontworpen door ervaren productontwikkelaars en gemaakt in de eigen printfarm in Almere waardoor ze snel beschikbaar zijn en ingezet kunnen worden.

Er worden nu onder andere spatmaskers, deuropeners, deurhendels en kraanhendels gemaakt.  De Hendels zijn bedoeld om huizen en gebouwen Corona-proof te maken. Deuropeners zijn er om overal bij je te dragen om aanraking van mogelijke besmette oppervlaktes zoveel mogelijk te voorkomen.

De spatmaskers worden ter beschikking gesteld aan organisaties in de zorg zoals thuishulporganisaties, verzorgingshuizen, verloskundigen en kraamhulporganisaties in Nederland. Maar sinds de versoepelingen van half Mei zijn ze ook beschikbaar voor andere beroepen. Je kunt ze bestellen via onze webshop.

Meer over de (gratis) spatmaskers

“Almeerse productontwikkelaar komt met zinvolle producten in strijd tegen verspreiding van het corona virus.”

Lees het persbericht →

Producten die verdere verspreiding tegen kunnen gaan

van onder andere het COVID-19 virus

Loading...

14.9931.00 excl. btw
Layered Products Deuropener

3.999.50 excl. btw
NEW

14.9922.20 excl. btw
NEW De onderdelen van de Layered Products kraanhendel

28.5041.50 excl. btw

In verband met de Corona-crisis heeft Layered Products een serie producten ontwikkeld die besmettingsgevaar op de meest besmettingsgevoelige punten, zoals kranen en deurknoppen, drastisch kunnen verminderen of bescherming kunnen bieden bij onvermijdelijk contact of nabijheid van andere mensen.

Alle producten zijn leverbaar in een nieuw antibacterieel nanocomposiet waarop 99.99% van alle bacteriën, virussen en schimmels waarmee het in aanraking komt worden gedood. Aan dit materiaal zijn kleine deeltje koper toegevoegd. Vanwege de hogere prijs worden alle producten ook in goede standaard materialen als PLA en PET gemaakt.

Een deel van de opbrengst wordt gebruikt om spatmaskers kosteloos aan te bieden aan organisaties die actief zijn in de thuishulp, kraamzorg of zorgtehuizen in Nederland.

“Ieder virus heeft andere eigenschappen en gedraagt zich daardoor anders. Nu is aangetoond dat dit coronavirus zich inderdaad via de lucht én via oppervlakten verspreidt.”

Meer over het COVID-19 virus →

Hoe we werken

Van probleem naar product

Layered Products - Stap 01

Creëer concept oplossingen

Layered Products - Stap 02

Ontwerp, test en pas aan (herhaal)

Layered Products - Stap 03

Start productie via AM